Juving

Se bilder

Aldersgrense
15 år

Sesong
mai-september

Varighet
Varierer med antall deltagere

Mat
Påsmurt baguette

Pris per person
Fra 1140,-

Juving er en festlig og fartsfylt friluftsaktivitet som byr på noe ekstra for enhver smak.

Vi tar deg med på utforskning av naturen vi har rundt oss – hopping i dype kulper, rutsjing ned naturlige vannsklier og stryk, rappellering og klatring i bratte bergvegger i selskap med spektakulære fossefall.

Juving utfordrer grensene dine i et fantastisk miljø der veien enkelt kan justeres etter gruppas erfaringsnivå. Prøv juving for en spennende og utfordrende dag i spektakulære naturomgivelser!

Deltakerne er utstyrt med hjelm og våtdrakt. Turen går i et elvejuv hvor vi går juvet slik det er skapt fra naturens side, ved hjelp av lett klatring, rappellering, svømming i kulper og hopping fra klipper.

Vi bruker forskjellige juv, avhengig av ønsket vanskelighetsgrad og vannstand. Deltakerne bestemmer individuelt hvor utfordrende juvingen skal være.

Anbefales!

Krav til deltakere:

Vår profil er å drive sikre aktiviteter. Derfor stiller vi enkelte krav til deltakerne på våre turer.

Deltakere må:

  • ikke lide av sykdommer som kan fremkalles under stress eller av kaldt vann
  • kunne svømme
  • ikke være påvirket av berusende eller bedøvende midler


Du må ha med:

  • ullgenser eller ull/superundertøy
  • håndkle (kan leies)

Matpakke tas med fra leiren.

Deltakerne holder selv transport til/fra juving. Det kan avtales med guidene at deltakerne på juving reiser rett hjem etter juvingen, slik at de ikke kjører innom leiren i Nedre Heidal.

Ofte stilte spørsmål

K
L
Er det nødvendig med en guide for juving?

Hvis du ikke har en del erfaring med tau og vertikalt terreng, er det absolutt anbefalt å ha en erfaren guide under juving. Dette er for sikkerhet og veiledning gjennom utfordrende terreng. Guiden har kunnskap om farer og nødprosedyrer, som er avgjørende for en trygg juvopplevelse.

K
L
Hvilken fysisk form trenger jeg for å delta i juving?

Fysisk form som trengs for juving varierer etter hvor krevende juvet er. En moderat til god generell helse og et rimelig treningsnivå er vanligvis tilstrekkelig. En del turer kan være mer krevende enn andre, så det er viktig å sjekke kravene for en spesifikk rute.

K
L
Kan juving kombineres med andre utendørsaktiviteter for en fleredagerstur?

Ja, juving kan ofte kombineres med andre utendørsaktiviteter for en, to- eller fleredagers tur. Mange reiselivsarrangører, som Sjoa Rafting AS, tilbyr pakker som kombinerer juving med aktiviteter som f.eks. rafting, elvebrett eller andre aktiviteter.

Webdesign levert av Zondo Norge AS