Overnatting og mat

Våkne opp ved Sjoas bredd

Se bilder

Overnatting ved Sjoas bredd

Våkne opp til lyden av sildrende vann! Hos Sjoa Rafting AS finner du fem enkle ettromshytter med 2, 4 og 8 soveplasser og en høystandard hytte med to soverom, bad og toalett. Flere av soveplassene er dobbeltsenger. Hyttene passer dermed best for familier og nære venner.

​Sentralt i leiren finner du sovehuset vårt med alt fra tomanns- til 8 mannsrom. Ved ledig kapasitet og etter avtale kan selvfølgelig færre ligge på ett rom.

Lavvoene våre er store og komfortable og de fleste har tregulv og ovn. De fleste lavvoene har god plass til minst 18 pers. Husk å ta med deg sovepose og liggeunderlag – eller lei dette hos oss.

Innendørs overnatting er inkludert sengetøy og utvask. Se prisliste for overnatting.

Hytte

For gjester som ønsker overnatting under tak, har vi 5 helt enkle tømmerhytter til disposisjon. I hyttene er det 2, 4, 6 og 8 sengeplasser.

Vi har en høy standard hytte til 7 personer med kjøkkenkrok, bad, toalett  og 2 soverom og sovesofa.

Sovehus

Sovehuset ligger sentralt i leiren. Huset har enkel standard, men god og hyggelig atmosfære i 6 8-mannsrom og to enkeltrom. Sovehuset passer godt for større grupper.

Lavvo

Sjoa Rafting AS har mange romslige lavvoer til fordelt på leirer med 15 – 36 soveplasser i hver leir.

Lavvoene er utstyrt med tregulv og en liten vedovn for fyring. Egen bålplass for kveldskos og hygge.

Velkommen til vår idylliske og eventyrlige leir ved Sjoa

Som en oase på Sjoas bredd finner du leiren vår. Deler av elva Sjoa renner gjennom området, og de fleste raftingturene avsluttes midt i leiren, så du kan gå rett i dusjen eller badestampen og slipper for en tur i bussen med våte klær. Transporten er dermed redusert til et minimum. 

​Inne i den innholdsrike aktivitetsleiren ligger et idyllisk tjern, hvor gjester kan fiske ørret eller padle kano. Villmarksleiren ligger på en egen øy som du når via en hengebro. I leiren finnes lavvoer, sovehus, tømmerhytter og et stort mathus med spisesal. Vi har bålplass under tak, badestamper og Gudbrandsdalens rimeligste rafting bar.

​Leiren har alle fasiliteter: Omkledningsrom, dusj, toalett, tørkerom, stor mathus, møterom, overnatting, bålplasser, badestamper, høydebane, fotballbane med mer. Velkommen! 

Måltider og servering

Etter en dag fullpakket med action, trengs et skikkelig måltid – og sjelden smaker maten bedre enn ved Sjoas bredder.

Mellom stemningsfulle tømmervegger i mathuset kan dere nyte en toretters middag selveste Sjoa verdig. Lettere måltider og lokalt brygg kan også nytes på brygga ute i sola, eller i en av de mange idylliske sittegruppene på tunet.

Ønsker du noe helt spesielt på tallerkenen eller i glasset? Gi oss beskjed i god tid, og vi serverer et måltid verdt å vente på!

Hvilke måltider som er med i prisene framgår for hver enkelt tur.

Raftingmeny

Måltidene forhåndsbestilles og serveres i trivelige mathuset sentralt i leiren. Halv pris på alle måltider for barn t.o.m. 12 år.

Har dere spesielle ønsker når det gjelder meny, serverer vi gjerne mot bestilling!

Selvhushold med tilbereding av egne måltider er tillatt, men anbefales ikke. Gjestene har tilgang til enkelt felles kjøkken. Velger dere å tilberede middag selv, er grillmat enkleste og anbefalte løsning.

Badestamper i særklasse

Ren nytelse etter enn dag i breelva!

Hva med å avslutte dagen på Sjoa i badestampen med orkesterplass til en av Europas beste rafingelver?

Vi har flere stamper på Sjoas bredd og plass til 56 personer i stampene samtidig.

Ta gjerne en forfriskende dukkert i elvekulpen ved anlegget!

Sjoa Rafting AS – eventyrlig idyll!

Webdesign levert av Zondo Norge AS